Sport

Maratonul Internațional Brașov, în ajutorul Asociației „Copiii de Cristal”!

 

Și la această ediție a Maratonului Internațional Brașov – programată în data de 29 mai, prin intermediul Fundației Telekom România, taxele strânse la cursa de 5 km, dar și 15% din valoarea taxei la probele competitive (maraton, ștafetă, semimaraton și 10 km) vor fi donate copiilor cu autism, beneficiarii Asociației „Copiii de Cristal”.

Asociația „Copiii de Cristal” a fost înființată în anul 2006, la Brașov, de către un grup de părinți de copii cu autism și alte tulburări asociate, din dorința și necesitatea de a le oferi acestor copii șansa de a beneficia de servicii de asistență și terapie specializată, servicii care, din păcate, lipsesc din asistența publică garantată de statul român. Astfel, asociația oferă materiale gratuite despre afecțiunile copiilor, consiliere pentru familie prin grupuri de sprijin și întâlniri tematice, ședințe de terapie specializată etc.

Pentru ediția a doua a Maratonului Internațional Brașov, înscrierile sunt în plină desfășurare și se pot face accesând site-ul întrecerii. Peste 300 de persoane s-au înscris deja, te așteptăm și pe tine pe http://maratonulbrasov.ro/inscriere/. Încă mai poți prinde locuri la taxa redusă!

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button