Sport

Maratonul Internațional Brașov face RECLAMĂ orașului nostru!!!

 

Pe site-ul worldtravelchef.com a apărut un interesant articol care face reclamă orașului nostru prin intermediul Maratonului Internațional Brașov.

James, care se descrie drept un chef cu o carieră de 20 de ani în domeniul culinar și aleargă pe întreg mapamondul cu…  acest blog de călătorii, susține că acesta este un excelent stil de viață.

„N-am avut în plan să particip la Maratonul Internațional Brașov, în Transilvania, dar m-am înscris după ce am băut cam multe beri. A fost o bună oportunitate pentru a pregăti concursul Ironman din Țara Galilor, din septembrie, arătându-mi nivelul la care sunt din punct de vedere fizic”, a relatat James, care a postat și imaginea cu numărul său de concurs (foto), lăudându-i pe organizatori pentru rapiditatea cu care i s-a confirmat participarea.

În continuare, pasionatul de maraton a făcut o prezentare a competiției la care a luat startul în Brașov, în Piața Sfatului, descriind cursele, dar și premiile puse în joc. A lăudat cazarea de care a avut parte în centrul vechi, relatând că a fost confortabilă și ieftină deopotrivă. De asemenea, a remarcat ospitalitatea localnicilor și ajutorul de care a avut parte din partea voluntarilor.

„Am terminat Maratonul Internațional Brașov în 3 ore și 40 de minute și sunt bucuros cu acest timp. Recordul meu personal pe distanța de aproape 43 de kilometri este de 3 ore, 35 de minute șu 30 de secunde. Dacă veți căuta un maraton în prima parte a anului competițional și nu vreți să mergeți la Londra, atunci vă recomand cu căldură Brașovul. M-am simțit excelent”, a mai subliniat James.

Se știe, Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom Sport este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru Brașov, de promovare a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice.

Din 2015, Brașovul a intrat pe harta maratoanelor de șosea din România, alături de București, Cluj și Arad, iar de anul trecut competiția a devenit, oficial, membru full AIMS (Asociația Internațională a Maratoanelor și Curselor de Distanță), cel mai important for internațional în domeniu.

Întregul articol, aici:

https://worldtravelchef.com/brasov-international-marathon-race-report/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare