Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Cursa de 5 km are un partener principal!!!

 

Urban Invest este partenerul principal al cursei de 5 km din cadrul Maratonului Internațional Brasov, care va avea loc în data de 29 mai. Prezent în mod activ încă de la prima ediție a Maratonului Internațional Brașov, Urban Invest, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din orașul nostru, a susținut și organizat de-a lungul timpului numeroase evenimente sportive, promovând un stil de viață sănătos și activ.

Special creată pentru toți brașovenii, cursa de 5 km este ideală atât pentru cei cărora le place să alerge, dar și pentru cei ce vor sa încerce pentru prima dată o astfel de experiență.

Urban Invest a fost alături de Asociația Copiii de Cristal, prin donații și participarea la evenimente caritabile, încă din anul 2015. Și de această dată, Urban Invest susține Asociația Copiii de Cristal. Taxele de inscriere vor fi în totalitate donate pentru programele de terapie ale copiilor cu autism din cadrul Asociatiei Copiii de Cristal.

De altfel, toți copiii prezenți la evenimentul menționat vor avea parte de surprize din partea echipei Urban Invest.

Va reamintim că înscrierile online la Maratonul Internațional Brasov 2016 sunt deschise până la data de 22 mai, la http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare