Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Au început înscrierile și pentru cursa copiilor!!!

 

În cadrul Maratonului Internațional Brașov, programat în data de 29 mai, va avea loc și cursa copiilor. Zona de start și de finiș va fi în Piața Sfatului, între Biserica Neagră și Casa Sfatului.

La această competiție vor participa 350 de copii între 4 și 14 ani, care vor alerga pe distanțe între 500 de metri și 1 kilometru, în funcție de categoria de vârstă la care se încadrează. Nu există taxă de participare. Înscrierile online se fac până la data de 22 mai și, în limita locurilor disponibile, la zona de start, în ziua întrecerii.

Organizatorii încurajează fiecare copil să doneze, la ridicarea kitului, câte o jucărie pentru cauza caritabilă a evenimentului.

Și la celelalte probe ale maratonului înscrierile sunt în plină desfășurare și se pot face până la data de 22 mai accesând site-ul întrecerii, http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button