Sport

Maratonul Internațional Brașov: 13.200 de lei premii în bani și numeroase alte produse și servicii!

 

Concurenții Maratonului Internațional Brașov luptă pentru premii în bani în cuantum de 13.200 de lei, dar și pentru numeroase recompense în bunuri și servicii.

La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

La proba maraton, masculin și feminin, locul întâi primește un premiu în bani în valoare de 1.500 de lei, poziția secundă – 1.000 de lei, iar cea de-a treia treaptă a podiumului aduce 800 de lei. De asemenea, locurile patru și cinci sunt recompensate cu 600, respectiv 500 de lei.

Proba de semimaraton aduce ocupantului primei trepte 750 de lei, 500 de lei pentru poziția secundă și 400 de lei pentru locul trei. De asemenea, locul patru reprezintă un premiu de 300 de lei, iar locul cinci – 250 de lei.

Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom România – partenerul principal al evenimentului, Primăria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Federația Română de Atletism – parteneri instituționali, Cinema One – partener gold, Banca Transilvania, Urban Invest, Paradisul Acvatic – parteneri silver, Dorna, Ciuc Natur Radler, PowerBar – parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures – parteneri tehnici, Gral Medical – partener preventie și Telekom Sport – partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, https://www.facebook.com/maratonulbrasov/

CITEȘTE ȘI: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE în 20 mai, cu ocazia Maratonului Internațional Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare