Sport

Maradona, OPERAT LA CAP! Cum se simte?… #FuerzaDiego

 

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost operat marți seara pentru un hematom la cap, la 5 zile după ce a împlinit vârsta de 60 de ani.

„Hematomul a fost «evacuat» cu succes. Pacientul a tolerat O.K. intervenția. S-a trezit din anestezie și totul e bine”, a anunțat, într-o conferință de presă, medicul vedetei, dr. Leopold Luque, chirurg la o clinică privată situată la circa 60 de kilometri sud de capitala Buenos Aires.
 
Operația a durat două ore, iar Maradona va rămâne sub observație, internat, și în zilele următoare.
 
Grupuri de suporteri au venit la porțile clinicii, cu bannere de încurajare pentru starul argentinian. Ei au și cântat, unul dintre fani, Oscar Medina, alături de soție, relatând pentru AFP: „Încă o dată, sănătatea i-a jucat feste, dar are tăria să treacă și peste acest hop. Te iubim Diego Armando!”.  

Cuvintele cheie #FuerzaDiego (Curaj Diego) au devenit virale pe rețelele de socializare.

Altfel, extracția acestui hematom a fost considerată o „operație de rutină” de către dr. Luque, care a amintit că fosta doamnă președinte a Argentinei, Cristina Kirchner (2008-2015), a suferit o intervenție similară în timpul mandatului ei.

Medicul a mai punctat că Maradona suferă de anemie și este puțin deshidratat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button