Sport

Maradona, clipe de PANICĂ la Argentina – Nigeria!!!

 

Diego Armando Maradona a urmărit din tribuna oficială meciul susținut de Argentina în compania Nigeriei la Campionatul Mondial de fotbal – amănunte, aici: CUPA MONDIALĂ 2018. Argentina, salvată de golul lui Rojo. „Pumele” merg în optimi.

La pauză, legendarului argentinian i s-a făcut rău, după ce în prima repriză s-a agitat mult, în special după golul marcat de Messi.

„Am simțit o durere în ceafă şi am suferit o decompensare, fiind amețit. Un doctor m-a verificat şi mi-a recomandat să mă duc acasă, dar am vrut să rămân la stadion, pentru că jucam totul”, a relatat Maradona pe conturile sale de socializare, după care și-a liniștit fanii: „Sunt bine, nu sunt şi nu am fost spitalizat”.

Interesant este că, după ce în repriza secundă a fost surprins moțăind, Diego Maradona a arătat semne obscene când a înscris Rojo, decisiv, apoi a fost cărat pe brațe la finalul disputei amintite, neputându-se deplasa singur…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare