Sport

Manny Pacquiao își anunță întoarcerea în ring

 

Legendarul boxer filipinez Manny Pacquiao a anunțat marți că următorul său meci va avea loc în Malaezia, în mai sau în iunie.
„Malaezia, fără nici o îndoială, va fi locul în care vom boxa. Dacă nu va fi în mai, va fi în iunie, pentru a face în așa fel încât pregătirea să nu-mi împiedice munca”, a declarat Pacquiao (39 ani), care este și senator, într-un interviu acordat televiziunii ABS-CBN.
Pacquiao, singurul pugilist din istorie care a deținut un titlu major la opt categorii de greutate diferite, a precizat în cursul interviului că staff-ul său îl vizează ca adversar pe argentinianul Lucas Matthysse, campion WBA la categoria welter, sau pe americanul Danny Garcia, fost campion WBA la super-welter. Ales în Senatul filipinez în primăvara anului 2016, Pacquiao, un veritabil erou național, și-a anunțat atunci retragerea din activitatea sportivă. Dar pentru puțin timp totuși, el urcând din nou în ring în acel an în noiembrie și cucerind centura WBO la categoria welter, pe care a pierdut-o în iulie anul trecut în fata australianului Jeff Horn.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button