Sport

MÂNDRIA BRAȘOVULUI. Cine este Mihaela Hogaș?!… Pasiuni și obiective!!!

 

La 48 de ani distanță de la medalia olimpică de bronz cucerită la J.O. de la Grenoble de boberii Ioan Panțuru și Nicolae Neagoe, România a mai bifat un loc pe podiumul olimpic (este drept, la JOT) prin patinatoarea de viteză Mihaela Hogaș.

Așa cum am anunțat ieri, brașoveanca s-a clasat pe locul 3 în proba de ștafetă mixtă sprint (foto: aspect de la festivitatea de premiere), reușind un rezultat excepțional pentru sporturile de iarnă din România.

Despre această performanță, Alin Petrache, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), a relatat: „Medalia Mihaelei Hogaș este un prim semn că politicile COSR legate de dezvoltarea sporturilor de iarnă sunt corecte. Acest rezultat și locurile 4 și 6 de la sanie ne dau speranțe pentru viitor. Suntem convinși că sportivii noștri ne vor furniza din ce în ce mai multe surprize plăcute. Chiar dacă au mai existat probleme în cadrul federațiilor, cum au fost și cele de la patinaj, COSR a susținut sportivii prin intermediul cluburilor, considerând ca aceștia nu trebuie să sufere din cauza divergențelor administrative”.

Mihaela Hogaș s-a născut pe 15 septembrie 1998, la Brașov. A început să practice patinajul viteză în 2009. Este legitimată la ASC Corona, fiind antrenată de Bogdan Adrian Stănescu. Obiectivul său extrasportiv este să urmeze o facultate de profil economic. Iubește călătoriile, filmul preferat este „The Secret”, modelul său e Jeremy Wotherspoon. De asemenea, îi place să joace Candy Crush.

Altfel, tot ieri, în cursa olimpică tineret la ștafetă mixtă biatlon desfășurată la Lillehammer, echipa României (Enikö Marton, Daniel Munteanu) a ocupat locul 15, din 27.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare