Sport

Mandat de arestare pe numele patronului echipei PAOK Salonic

 

Poliția elenă a emis un mandat de arestare pentru președintele clubului PAOK Salonic, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren la meciul cu AEK Atena având o armă asupra sa, informează presa internațională. De asemenea, pe numele altor patru persoane, probabil gărzile de corp ale omului de afaceri, au fost emise mandate de arestare.
„Ceea ce s-a întâmplat este un atac la adresa fotbalului grec. Afectează clubul și fanii. Când cineva intră pe teren cu un pistol reprezintă o provocare inadmisibilă, indiferent de ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Panos Skurletis, ministrul grec de Interne.
Meciul PAOK Salonic – AEK Atena a fost întrerupt înainte de fluierul final, după ce oficiali ai echipei lui Răzvan Lucescu au invadat terenul. Acest lucru s-a întâmplat după ce arbitrul Kominis a anulat pentru ofsaid golul marcat de Varela. După două ore, arbitrul și-a schimbat decizia, a acordat victoria echipei PAOK cu 1-0 și a încheiat meciul.

Citiți și:

CAMPIONATUL GRECIEI, ÎN AER. Numai în pielea lui Răzvan Lucescu să nu fii!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare