Sport

MAI DIFICIL decât Ioan Neculaie și George Copos!!!… Răzvan Lucescu și tatuajul!!!

 

Răzvan Lucescu, cel ce și-a început cariera de antrenor la FC Brașov, este în vacanță după ce a reușit eventul în Grecia, cu PAOK Salonic.

Prezent la Telekom Sport și chestionat de jurnalistul Silviu Tudor Samuilă, Lucescu jr. a spus, fără pic de ezitare, că Ivan Savvidis, boss-ul lui PAOK Salonic, este cel mai dificil patron cu care a lucrat de-a lungul carierei sale: „De departe! Are o altă putere, are altă forţă, e la nivel maxim. E un om bogat, puternic, a investit nu numai în fotbal, ci şi în Grecia. A ajuns la acest nivel prin minte şi prin muncă”.

Așadar, peste Ioan Neculaie, pe care l-a avut șef la FC Brașov, ori George Copos, cu care a avut o colaborare cu suișuri și coborâșuri la Rapid București…

Altfel, Răzvan Lucescu s-a operat la umăr, având un hematom de dimensiuni considerabile pe braț (foto). Întrebat dacă s-a tatuat cumva, „Juniorul” a răspuns: „Chiar s-o iau razna la 50 de ani… Dacă nu m-am tatuat până acum, mă tatuez acum, la 50 de ani, când începe pielea să se zbârcească… Sunt într-un proces de recuperare, de vindecare. Trei luni durează totul, ca să fiu bine, să-mi folosesc cum trebuie mâna”.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button