Sport

MAI BINE la Poliția Locală Brașov, decât antrenor la FRF!

  • arcanu.jpg
 

Fostul cunoscut portar Dorin Arcanu (foto 1 – gsp), care a activat și la FC Brașov în perioada 2000-2003, dar și la Săcele – între 2006 și 2008, lucrează acum la Poliția Locală din orașul de la poalele Tâmpei, subliniind într-un interviu acordat pentru www.gsp.ro: „Obiectivul este educația și prevenția, niciodată să nu dai amenzi, dacă nu e cazul. Am raporturi civilizate cu toată lumea, unii mă mai recunosc din perioada de fotbalist”.

Întrebat de jurnalistul Justin Gafiuc de ce a ieșit din fenomenul fotbalistic românesc, fostul antrenor cu portarii de la loturile de juniori ale FRF a punctat: „Forțat de împrejurări, într-un fotbal în care nu mă mai regăsesc. Când am plecat de la FRF, în 2012, campionatul național era o catastrofă, falimentaseră zeci de cluburi, iar perspectiva era de a lucra o lună aici și trei dincolo ca antrenor. Predictibilitate zero, volatilitate maximă, nisipuri mișcătoare. Faptul că trebuia să faci compromisuri majore ca să supraviețuiești era drumul sigur spre deprofesionalizare”.

Dorin Arcanu a fost primul antrenor al lui Ionuț Radu la loturile naționale ale României, despre goalkeeper-ul de la Genoa 1893 subliniind, printre altele, conform sursei citate: „Radu e Radu! Fizic, poate ar fi un Lloris, dar are ceva peste la capitolul personalitate și mod de a influența grupul. Credeți-mă că Radu e dotat cu tot ce-i trebuie pentru a fi în top mondial. E tipul de portar care-ți oferă motive să ai așteptări maxime de la el. E ca un Bugatti Veyron. Te sui la volan și n-ai cum să-l compari cu nimic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare