Sport

Lynn Howells: „Nu am renunțat nici o clipă la ideea că putem învinge”

 

După succesul reprezentativei de rugby a României, 17-15, în fața Canadei, la Cupa Mondială din Anglia, antrenorul „stejarilor”, galezul Lynn Howells, a declarat: „Mă bucur că am reușit această victorie și mai ales că am reușit să revenim atât de bine în joc. Dezamăgitor pentru mine a fost că am jucat atât de slab în prima repriză. Știam ce avem de făcut în fața Canadei, aveam un plan de joc, pe care trebuia să îl respectăm. Știam că vom avea șansa să ne facem jocul în ultimele 20 de minute, nu am renunțat nici o clipă la ideea că putem învinge. Așteptam doar o oportunitate ca ei să ne lase să ne facem jocul și când aceasta a venit, era clar că vom reuși să marcăm. Este o victorie importantă, pentru că ne ajută să mergem la meciul cu Italia cu un moral bun. Avem doar patru zile până la acest joc pe care trebuie să îl pregătim cât mai bine. Am mai spus că pentru noi partida cu Italia va fi ca o finală, pentru că miza este prezența directă la următoarea Cupă Mondială, iar în rugby totul este posibil. Jucătorii trebuie să înțeleagă că e un meci împotriva unei echipe din primul eșalon valoric și să îi acorde atenția cuvenit”. 

Reamintim, România a învins aseară Canada, 17-15, în grupa D a Cupei Mondiale la rugby, după ce, în minutul 45, canadienii conduceau cu 15-0. 

FOTO: www.rugbyworldcup.com

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO. Stejarii au intrat în istoria Cupei Mondiale, înregistrând cea mai mare revenire din întreaga competiţie 

Stejarii înving reprezentanta Canadei la Cupa Mondială de Rugby 2015. CANADA-ROMÂNIA 15-17


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button