Sport

„Lupii”, victorie în Harghita

„Lupii”, victorie în Harghita. După o lungă perioadă în care nu au mişcat în meciurile cu formaţiile din Harghita, „lupii” au reuşit aseară o victorie importantă la Gheorgheni. Meciul a contat atât pentru Erste Liga, cât şi pentru Liga Naţională de hochei pe gheaţă.

„Lupii”, victorie în Harghita. Corona Braşov a câştigat cu 3-2, după exectarea loviturilor de departajare. La finalul celor 60 de minute regulamentare, scorul a fost 2-2. Schaber a deschis scorul în secunda 23, dar gazdele au trecut în faţă pe tabelă după reuşitele semnate de Trancă, în minutul 4, şi Bodo, în minutul 31. Williams a egalat cu cinci minute înainte de fianlul reprizei a treia. În prelungiri nu s-a marcat, astfel că învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare. Singurul care a marcat a fost Valchar, golul său aducând victoria braşovenilor.

În Erste Liga, Corona ocupă locul 8, cu 20 p. MAC Ujbuda – 39 p şi ACSH Gheorgheni – 31 p s-au detaşat de pluton, apoi diferenţele fiind mici. Momentan, Corona este la trei puncte de locul 6, ocupat de SC Miercurea Ciuc.

În Liga Naţională sunt diferenţe mari în ceea ce priveşte meciurile jucate de fiecare echipă, astfel că nu este relevant clasamentul din acest moment.

Pentru „lupi” urmează o serie de partide la Patinoarul „Olimpic”. Mâine, de la ora 18.30 este programat duelul din Liga Naţională cu Sapienţia U23. Urmează trei jocuri în Erste Liga, cu Ferencvaros (25 noiembrie), Ujpest (26 noiembrie) şi MAC (28 noiembrie).

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button