Sport

„Lupii” au încheiat anul cu o victorie – video

„Lupii” au încheiat anul cu o victorie. Cu tribunele Patinoarului „Olimpic” pline şi cu portarul Patrik Polc în zi excelentă, Corona Braşov a câştigat, 2-1 (d. prel.), disputa cu ACSH Gheorgheni, ultima din acest an. A fost un nou meci disputat cu casa închisă de „lupi”, biletele epuizându-se cu o zi înaintea meciului.

După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, Valchar a deschis scorul în startul părţii a doua, golul venind în superioritate numerică. Sylvestre a egalat în minutul 33 şi până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai înscris. În prelungiri, Corona a fructificat din nou o superioritate numerică şi Schaber a marcat golul care a decis învingătoarea.

„Lupii” au încheiat anul cu o victorie. Corona a terminat anul pe locul 4 în Erste Liga, cu 40 p. În faţă sunt DVTK – 48 p, ACSH Gheorgheni – 52 p şi MAC – 56 p.

După o scurtă pauză, anul 2023 va începe pentru Corona Braşov cu alte meciuri la Patinoarul „Olimpic”. Vor fi şase confruntări în prima jumătate a lunii ianuarie. „Lupii” se vor duela cu MAC (5 ianuarie), Feha19 (6 ianuarie), DVTK (8 ianuarie), DEAC (12 ianuarie), Ujpest (13 ianuarie) şi Ferencvaros (15 ianuarie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare