Sport

„Lupii” au făcut din nou spectacol la Patinoarul „Olimpic”

Lupii” au făcut din nou spectacol. Corona Braşov a jucat aseară ultimul meci din sezonul regulat al Erste Liga la hochei pe gheaţă. Conduşi cu 2-0 şi 4-1 de Dunaujvaros, „lupii” au reuşit din nou o remontada de senzaţie şi s-au impus în final cu 6-5.

„Lupii” au făcut din nou spectacol. În primele 10 minute, Valtola şi Embrich au făcut 2-0 pentru oaspeţi. După ce Williams a redus din handicap, Odman şi din nou Valtola au marcat pentru 1-4. Scorul primei pauze a fost 2-4, după reuşita lui Domingue. Repriza a doua a fost a „lupilor”, care au trecut în faţă, 5-4, golurile fiind marcate de VanWormer, Gliga şi Domingue. Kmec a egalat în minutul 47, dar VanWormer a înscris golul victoriei Coronei, 6-5, în minutul 54.

Cu 67 p, Corona ocupă locul 3 în clasament, dar, foarte probabil, va încheia sezonul regulat pe 4, în condiţiile în care DVTK (64 p) mai are de jucat două meciuri, cu Ferencvaros şi DEAC. Pentru a termina pe 3, Corona are nevoie ca DVTK sa nu obţină mai mult de 2 puncte din cele două partide pe care le mai are.

Pentru prima poziţie, Budapest Akademia e favorită în lupta cu ACSH Gheorgheni. Harghitenii au 78 p, dar mai au de disputat un singur meci, cu Dunaujvaros. Maghiarii au 76 p, dar mai au de jucat două partide, cu Feha19 şi Ujpest.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button