Sport

Luka Modric a acceptat o pedeapsă de 8 luni de închisoare

 

Marele fotbalist croat Luka Modrici, vedeta celor de la Real Madrid, proaspăt vicecampion mondial cu Croația la Cupa Mondială, a ajuns la un acord cu procuratura spaniolă, acceptând pedeapsa de 8 luni de închisoare. Modric a primit această pedeapsă pentru două delicte fiscale, el pledând vinovat pentru două acuzații de fraudă fiscală, în valoare totală de 870.728 de euro, comise în 2013 și 2014, după cum scrie El Mundo Deportivo, reputat ziar spaniol.

Jucătorul croat, care a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist al sezonului trecut de Champions League, a ajuns la un acord cu procuratura spaniolă, acceptând să returneze în totalitate suma de mai sus, plus o amendă de 40% din valoarea acesteia, dar și o dobândă aferentă. Pedeapsa cu 8 luni de închisoare este una cu suspendare, deci Modrici nu va petrece nici măcar o singură zi în spatele gratiilor, având în vedere că pedeapsa primită este una mai mică de 2 ani. Reamintim faptul că și Leo Messi, dar și Cristiano Ronaldo au avut mari probleme cu fiscul și procuratura spaniolă, ultimul fiind obligat, pentru a scăpa de închisoare, să plătească o amendă uriașă, de 19 milioane de euro!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button