Sport

Luis Enrique și-a prezentat demisia

 

Luis Enrique și-a prezentat, miercuri, demisia din funcția de selecționer al Spaniei. Locul lui Luis Enrique, nevoit să renunțe la funcție din cauza unor probleme personale, va fi luat de secundul său, Robert Moreno, anunță cotidianul spaniol AS. Primul meci al Spaniei cu Robert Moreno selecționer va fi împotriva României, la 5 septembrie, pe Național Arena, în preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Problemele lui Luis Enrique au început cu câteva zile înaintea meciului cu Malta, din 26 martie, la care n-a stat pe banca tehnică. De altfel, Luis Enrique n-a participat nici măcar la antrenamentele Spaniei la ultimele trei meciuri, din cauza unor probleme personale, nedezvăluite până în prezent. Există zvonuri, neconfirmate, că ar suferi de cancer sau leucemie, în timp ce alte voci o dau grav bolnavă pe fiica sa.

Robert Moreno are 41 de ani și a fost asistentul lui Luis Enrique și la AS Roma, Celta Vigo și FC Barcelona. După patru etape disputate în Grupa F din preliminariile pentru EURO 2020, naționala iberică ocupă primul loc în clasament, cu maximum de puncte, 12.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare