Sport

Lucruri PUȚIN ȘTIUTE din cariera Simonei Halep… De la „International Tennis Hall of Fame”, la operația suferită pentru micșorarea sânilor!

 

Sports Illustrated, renumita publicație americană, i-a dedicat un articol Simonei Halep, scriind despre jucătoarea din România că va intra în „International Tennis Hall of Fame” la finalul carierei.

„Da, rezultatele ei au stagnat puțin, dar este o sportivă atât de apreciată. A fost în vârful clasamentului, a câștigat două Grand Slam-uri, a fost finalistă la altele”, s-a relatat în Sports Illustrated, precizând că proximul turneu la care Simona Halep va participa va fi cel de la Moscova, care va începe în 14 octombrie.

Pe de altă parte, într-un interviu pentru www.fanatik.ro, antrenorul Firicel Tomai, cel care a lucrat cu Simona Halep în perioada junioratului acesteia, a declarat despre constănțeancă: „Fiind machedoancă, era cam singură. Era privită mai distant. Relația ei cu Sorana Cârstea era rece încă de la junioare. Au apărut multe discuții. La un moment dat, după un meci, cele două erau chiar să se ia la bătaie”.

Tomai a spus că Simona Halep este genul de om care vrea să fii doar cu ea, să te simtă lângă ea şi, dacă vede că eşti mai aproape de altcineva ca amic, nu-i place deloc. Se supără, se comportă ciudat şi îţi reproşează (în acea perioadă antrenorul menționat se ocupa și de pregătirea lui Victor Hănescu).

În ceea ce privește episodul cu operația necesară pentru micșorarea sânilor, care i-a produs, ulterior, Simonei Halep o ascensiune în carieră, Firicel Tomai a punctat: „În 2008 a avut un moment de panică, îi era teamă. Mi-a scris nişte mesaje şi a hotărât să nu facă operația la sâni, dar după turneul  de la Marsilia, foarte liniştită, mi-a spus: «Gata! Mă operez!» În două săptămâni s-a programat şi s-a operat”.

Despre încheierea colaborării între cei doi, antrenorul maramureșean a punctat: „S-au acumulat tensiuni, comportamentul ei de pe teren nu mai putea fi controlat. Am vorbit mult cu ea, dar nu voia să se schimbe… Au trecut ani de zile ca acum să pună în practică, forţată, lucrurile pe care le discutam atunci. Am hotărât să mă opresc. Am anunţat-o şi pe ea. Au venit părinţii, ne-am dat mâna şi ne-am întrerupt colaborarea. De atunci nu am mai vorbit cu ea, a rămas o relaţie rece”.

Cât despre colaborarea Simonei cu australianul Darren Cahill, Tomai a subliniat: „Cahill ştie să se facă plăcut. Când dă de greu, ştie să se dea la o parte, când e bine mai vine înapoi”, iar privitor la durerile de spate care o tot sâcâie în ultima vreme pe Halep, tehnicianul intervievat a menționat: „Problema este din 2008, la aceeaşi vertebră. Atunci, doctorul Irimia a tratat-o şi 10 ani nu a avut nici o durere. În 2008 avea amorţeli, dureri pe picior, nu mai putea să joace”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button