Sport

Lucescu jr., serie INCREDIBILĂ!!!

 

Antrenorul Răzvan Lucescu este pe val în Grecia, ajungând cu „micuța” sa echipă, Xanthi Skoda, la al 11-lea meci fără înfrângere și la a 5-a victorie consecutivă.

Xanthi a învins-o ieri, în deplasare, într-o partidă restantă din campionat, pe Iraklis cu 1-0, golul fiind marcat de Younes Hamza, tunisianul – fost și la Petrolul Ploiești – având 9 reușite. El este la egalitate în vârful ierarhiei golgheterilor din Grecia cu nigerianul Ideye, de la Olympiakos Pireu.

Astfel, gruparea pregătită de cel ce a fost și tehnician la FC Brașov se află pe locul 2 în prima ligă elenă, „Juniorul” relatând pentru Dolce Sport: „Este un record pentru club să ajungem la 11 meciuri fără înfrângere şi prima dată în istoria clubului când suntem pe locul doi. Sper să menţinem această stare de spirit. Îţi dă încredere, convingere. Vom juca acum cu Olympiakos şi atâta timp cât vom da totul, nu avem nimic de regretat. Toţi sunt conştienţi de momentul extrem de bun pe care îl traversăm. Victoriile aduc victorii”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button