Sport

Lucescu jr., NIVEL DE LUX ȘI DISTRACȚIE!

 

Al-Hilal Riyadh, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a încheiat anul sportiv 2019 cu o victorie categorică, 7-0 pe teren propriu cu Adalh. Astfel, trupa „Juniorului” a urcat pe locul secund în prima ligă saudită de fotbal, cu 24 de puncte acumulate din 11 meciuri. Lider este Al-Nassr Riyadh, cu 29 de puncte după 13 partide jucate.

În urma participării la Campionatul Mondial al cluburilor de la Doha, din postura de câștigătoare a Ligii Campionilor Asiei, unde a ocupat un onorant loc 4, Al-Hilal mai are de susținut două restanțe, prima cu Al-Ahli Jeddah (23 p) în 7 ianuarie.

Pe contul de Facebook al celor de la Al-Hilal Riyadh a fost postată, la mare preț, și o fotografie cu Lucescu jr. după succesul categoric de luni seară, care a atras zeci de comentarii din partea fanilor „albaștri”.

Iată câteva mai reprezentative: „Nivel maxim de lux și distracție”; „3 puncte extrem de importante. A închis frumos un an magnific”; „O mie de felicitări”; „La mulți ani, boss”; „Un adevărat constructor de echipe”.

În altă ordine de idei, Al-Hazem, formația pregătită de brașoveanul Daniel Isăilă, are 15 puncte, fiind pe a 12-a poziție în ierarhie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare