Sport

LPF a vândut drepturile de televizare din Liga 1

 

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat, marți, vânzarea drepturile de televizare din Liga 1 pentru următorii cinci ani. Președintele Gino Iorgulescu a declarat, într-o conferință de presă, vânzarea către compania eAd, condusă de Adrian Tomșa. eAd va plăti 28 de milioane de euro pe an pentru drepturile TV. Mai departe, eAd va purta discuții cu televiziunile pentru cedarea drepturilor. Televiziunile interesate de cumpărarea drepturilor sunt Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.
S-a aprobat în Adunarea Generală semnarea contractului cu firma care deține în acest moment drepturile TV, pe o perioadă de cinci ani, cu o valoare de 28 de milioane de euro plus TVA. Au mai fost unele modificări în contract, pe care o să le sesizați când începe sezonul următor. Firma se numește eAd și va vinde în continuare celor interesați. Telekom, Digi și Look sunt interesate de drepturile TV“, a spus Gino Iorgulescu într-o conferință de presă. Din câte se pare, firma care a cumpărat drepturile de televizare va gestiona și publicitatea din jurul terenurilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare