Sport

Loteria Online din România – o formă de jocuri de noroc populară

Ce anume a determinat jucătorii de loto să se mute în mediul online? Care sunt cele mai populare jocuri de loto online?

 

Jocurile de loterie au istorie foarte lungă, aproape cât a omenirii și cele mai vechi referiri se fac la Grecia Antică. De-a lungul timpului aceasta a trecut multe hotare și a continuat să se dezvolte în forme diferite, odată cu tehnologia. Pentru că nu mai suntem în secolul al XV-lea, punctul nostru de interes este loteria online, forma existentă în vremurile contemporane, și cât este de populară printre jucătorii de România. Loto Grecia Keno”, https://www.bonuscazino.ro/loto-grecia-keno-scheme-si-strategie.html, oferit prin intermediul Loto Grecia NetBet, este doar un pas logic, mai ales că este forma de joc preferată de generația tânără. Loteria online este rapidă, convenabilă și se potrivește generației smartphone-ului, ca o mănușă.

Loteria online presupune furnizarea de date personale și bancare, însă nu este neapărat un dezavantaj. Ar putea fi, dacă site-ul care oferă jocuri de loterie nu este licențiat și reglementat. Dacă se utilizează numai medii de joc licențiate de ONJN, atunci loteria online aduce numai avantaje jucătorului. În primul rând vorbim de securitate, care este oferită de cele mai înalte tehnologii, unde datele personale și cele financiare sunt criptate și protejate împotriva pirateriei. În al doilea rând, datele sunt înregistrate și nu se permite pierderea lor, cum s-ar putea întâmpla cu biletul cumpărat de la colț. Un al treilea avantaj, pe care îl au jucătorii online, este notificarea promptă a rezultatelor, care exclude solicitarea tardivă a câștigului. Din aceste perspective, popularitatea loteriei a crescut considerabil, defavorizând locațiile offline.

Conveniența jocului loto online a acaparat mulți utilizatori de jocuri de online, din mai multe caracteristici benefice:

  • Jucătorul nu trebuie să se mai deplaseze în căutarea unei locații care oferă acest joc;
  • Biletele pot fi stocate și redate săptămânal, prin setarea unui proces de plată automat;
  • Jucătorul poate selecta numere aleatorii, generate automat de software;
  • Timpul este eficientizat, evitând deplasații lungi și pierderea timpului la cozi;
  • Mizele de pariere sunt mult mai mici, comparabile cu mediul offline.

Această categorie a industrie a intrat recent în mediul online, fiind favorizată de către site-urile de jocuri de noroc care oferă pariuri sportive online și jocuri de cazino. Oferta nu este încă la maximul potențial, însă deja s- a format topul cu cele mai bune loterii online din România.

Care sunt cele mai populare loterii online?

Loteriile Keno și Kino sunt formele cele mai jucate de utilizatorii din România. Unul dintre motive este frecvența cu care se fac extragerile, zilnic, din 5 în 5 minute. La operatorii din industria noastră, plasarea biletelor este permisă chiar și cu 3 minute înaintea extragerilor iar rezultatele sunt afișate instant. Tot frecvența extragerilor permite aplicarea unor strategii de pariere, care implică modificarea mizelor, în funcție de rezultatele precedente.

Cum se joacă Loteria online?

Procesul este extrem de simplu, însă fundamentul constă în identificarea unui operator licențiat ONJN, pentru siguranță maximă.  Al doilea pas este înregistrarea și deschiderea unui cont de jucător, numai cu date personale reale, altfel retragerea de bani nu va fi onorată, conform legii în vigoare. Pasul următor este intrarea în cont și alegerea formei de loto dorită, după care urmează selectarea numărului de trageri la care se dorește participarea.

În funcție de loteria aleasă, se poate selecta data extragerii dar numărul de extrageri la care se dorește participarea (numărul de săptămâni). Urmează selectarea numerele norocoase sau generarea unor numere aleatorii, generate de software. Ultimii pași sunt pentru confirmarea alegerii făcute și plata. Instant, utilizatorul este direcționat către metodele de plata, de unde poate alege unele dintre cele mai populare metode – Visa, Mastercard, Portofele electronice, Trustly sau Transfer Bancar. Când tranzacția a fost finalizată, jucătorul este notificat cu un e-mail de confirmare, care deține și dovada biletului pariat. În cazul unui câștig, furnizorul Loto solicită premiul în numele jucătorului și îl creditează acestuia în contul acestuia de pe platforma site-lui.

Care este costul biletelor loto online? Prețul variază în funcție de operator și în funcție de variația de loto aleasă. La fiecare bilet se adaugă un adaos minim, față de costul real al biletului. Operatorii online, datorită concurentei acerbe, au preturile scăzute, oferă bonusuri, abonament, pachete, ca și formă de promovare. Cu toate acestea sunt încă foarte mulți utilizatori care au rămas fideli vechiul sistem de joc, fie din nostalgie, fie din reticență, si continua sa joace la Loteria Națională, reprezentată de SILOR ( Sistem Loteristic Românesc), care înlocuiește vechiul sistem.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare