Sport

LIVETEXT. Naționala U21, în grupă cu Anglia, Franța și Croația la Euro 2019

 

19.20 – A început tragerea la sorți.

Grupa A:

Italia

Spania

Polonia

Belgia

 

Grupa B:

Germania

Danemarca

Serbia

Austria

 

Grupa C:

Anglia

Franța 

ROMÂNIA

Croația

 

19.15 – Sunt prezentate Naționalele calificate.

19.06 – Este prezentat un rezumat al precedentului Campionat European U21, câștigat de Germania. 

19.02 – Într-un material video, sunt prezentate orarașele care vor găzdui meciurile: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia şi Serravalle (San Marino).

19.00 – A început ceremonia la care este prezent și ambasadorul competiției de anul viitor, Andrea Pirlo, campion mondial cu Italia în 2006.

La Bologna are loc de la ora 19.00 tragerea la sorți a grupelor Campionatului European U21 din 2019, care va avea loc în Italia și San Marino.

Din prima urnă fac parte Italia, care va merge în grupa A, Germania, repartizată în grupa B şi Anglia, care va juca în grupa C.

Spania, Franța și Danemarca sunt în urna a doua, România, Serbia, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia fiind în urna a treia.

Câștigătoarele celor trei grupe și cel mai bun loc 2 vor merge în semifinale. În plus, aceste grupări vor obține și calificarea la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare