Sport

LIVETEXT. Măsuri inedite anunțate de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Cum se pot achiziționa biletele pentru meciul România – Finlanda. 20 de lei va costa un tichet

 

În scurt timp, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, va susține o conferință de presă.

Principalele declarații ale șefului FRF, care a venit la conferința de presă cu un tricou inscripționat cu fețele celor și-au achiziționat bilete online pe „Arena Fanilor”:

„Am primit o veste extraordinară. «Tricolorii» se pot bucura de sprijinul suporterilor în meciul important cu Finlanda”.

„Îi felicit pe juriștii noștri, Adrian Stângaciu și Paul Ciucur, foarte rar se întâmplă o astfel de schimbare de decizie”.  

„Șansele erau foarte mici. Aseară, când am primit decizia nu știam dacă să ne bucurăm sau nu. Juriștii FRF au reușit să facă acest lucru posibil”.

„Toți cei care și-au achiziționat bilete virtuale să le poată schimba în bilete reale gratuit”. 

„Ne dorim ca peste 50.000 de români să fie alătruri de Națională la acest meci decisiv. Va fi un preț unic pentru bilete, 20 lei indiferent de zonă, peluză, tribuna I, tribuna a II-a. Biletele se vor vinde pe site-ul bilete.frf.ro. Timpul scurt nu ne permite livrarea, iar fanii trebuie să le imprime acasă. Apoi, la ora 14.00 se vor deschide casele de bilete de la Arena Națională. Casa de bilete de la bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop. Vor fi alte 500 de puncte de vânzare în țară, prin Inmedio și Germanos.”. 

„La aflarea veștii a fost o bucurie extraordinară printre jucători”. 

„Toate cele trei inele de pe «Arena Națională» vor fi deschise”. 

„Finlanda vine la București să câștige, luptă pentru poziția a treia, dar cel mai mare avantaj al nostru este că putem juca în fața unui stadion plin. Fără suporteri ar fi fost de trei ori mai dificil pentru jucătorii noștri”. 

Meciul România – Finlanda va avea loc joi, de la ora 21.45. 

CITEȘTE ȘI: 

ULTIMA ORĂ. România-Finlanda se va juca cu spectatori!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button