Sport

LIVESCORE. LIGA 3. SR Brașov, un punct de la Sf. Gheorghe

  • sepsisr.png
 

SR Braşov a început noul sezon al Ligii 3 cu o remiză, 0-0, în deplasare, cu Sepsi II Sf. Gheorghe. 

După ce în prima repriză Bogdan Căucă a avut câteva intervenţii excelente, în partea a doua, Răchişan a ratat cea mai mare ocazie a meciului. Mijlocaşul braşovean a scăpat singur cu portarul advers, dar a trimis puţin pe lângă bară. 

În runda viitoare, SR Braşov va juca acasă cu Hermannstadt II, care a învins-o azi pe CSO Plopeni cu scorul de 2-1.

„A fost un joc echilibrat şi cred că rezultatul este unul echitabil. Adversarii au folosit şi jucători de la prima echipa, dar ne-am ridicat la nivelul jocului şi plecăm cu un punct de aici. Răchişan a greşit de puţin la acea fază, dar nu ne putem supăra pe el. Face un efort extraordinar. Urmează un nou meci cu un satelit, dar ne vom pregăti bine şi vom încerca să obţinem victoria”, a declarat antrenorul Tibi Ghioane. 

 ………………………………………………………………………………………………. 

FINAL: Sepsi II Sf. Gheorghe – SR Braşov 0-0

LIVE VIDEO AICI: https://fb.watch/7EKquGHQU_/

 

Astăzi, de la ora 18.00, la Sf. Gheorghe, SR Brașov, formația fanilor „stegari”, evoluează contra celor de la Sepsi II, meciul contând pentru prima etapă din Liga 3 – Seria a 5-a la fotbal.

Partida este arbitrată de Mihai Lăstun (Rm. Vâlcea), ajutat la cele două tușe de Emeric Tocai (Alma – Sibiu) și Vasile Duță (Avrig – Sibiu).

Observatori au fost delegați Laurențiu Ionescu (Buzău) și Ovidiu Tâlvan (Sibiu).

Vom reveni!

CITEȘTE ȘI: LIGA 3. SR BRAȘOV începe astăzi campionatul la Sf. Gheorghe! Kids Tâmpa și Olimpic Cetate Râșnov joacă mâine 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare