Sport

Live video – KSE Târgu Secuiesc – SR Braşov

UPDATE. Live video – KSE Târgu Secuiesc – SR Braşov a fost aici. SR Braşov s-a impus fără probleme în deplasarea de la Tg. Secuiesc, 4-1. Răchişan, Olteanu, Savu şi M. Ion au marcat pentru „stegari”.

Celelalte formaţii braşovene au pierdut în această etapă. ACS Kids Tâmpa a cedat acasă cu AFC Odorheiu Secuiesc, 1-4, Olimpic Zărneşti a fost învinsă pe teren propriu de CS Păuleşti, 2-1, iar Olimpic Cetate Râşnov a pierdurt pe terenul lderului, CSO Plopeni, 0-2.

După acest succes, SR Braşov a acumulat 13 puncte şi a urcat pe locul 3. În faţă sunt CS Blejoi – 20 p şi CSO Plopeni – 22 p. În runda următoare, SR Braşov va avea un tes important, pe „Tineretului”, cu CSO Plopeni.

Într-o partidă din etapa a opta a Ligii 3, Seria a 5-a, SR Braşov se duelează astăzi, de la ora 11.00, în deplasare, cu KSE Târgu Secuiesc.

„Stegarii” vin după remiza cu CS Păuleşti şi sunt obligaţi să se impună în această deplasare pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului.

De partea celalată, KSE Tg. Secuiesc e penultima în ierarhie, cu 5 puncte acumulate în primele 7 partide.

Confruntarea SR Braşov – CS Păuleşti poate fi urmărită live şi pe www.mytex.ro, transmisiunea fiind realizată de Steagu TV. Live video – KSE Târgu Secuiesc – SR Braşov aici.

Tot astăzi, de la ora 15.00, Kids Tâmpa Braşov o întâlneste pe teren propriu pe AFC Odorheiu Secuiesc. Olimpic Zărneşti joacă acasă cu CS Păuleşti. Olimpic Cetate Râşnov se deplasează la Plopeni.

Revenim cu detalii la finalul partidei de la Târgu Secuiesc.

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button