Sport

Live SR Braşov – CSO Plopeni. Rezultat mare pentru „stegari”

Live SR Braşov – CSO Plopeni. E derby pe „Tineretului” în Liga 3. De la ora 15.00, SR Braşov se va duela cu CSO Plopeni, în runda a noua, ultima a turului Ligii 3, Seria a 5-a.

UPDATE. SR Braşov a reuşit să învingă liderul Seriei a 5-a a Ligii 2, CSO Plopeni, formaţie care până acum era neînvinsă în campionat, având 7 victorii şi un egal în 8 partide. „Stegarii” au câştigat cu 1-0, sigurul gol fiind marcat de Răchişan, în minutul 59, după o pasă excelentă a lui Olteanu.

Îniantea partidei, oaspeţii ocupă primul loc, cu 22 de puncte din 24 posibile. Prahovenii au 7 victorii şi un egal în cele opt meciuri jucate. SR Braşov e pe 3, cu 13 p.

Meciul va fi transmis de Steagu TV şi va putea fi urmărit şi pe www.mytex.ro.

Live SR Braşov – CSO Plopeni.

De la aceeaşi oră, Olimpic Cetate Râşnov (loc 4 – 11 p) o va întâlni pe ACS Kids Tâmpa (loc 6 – 10 p), iar Olimpic Zărneşti (loc 10 – 4 p) se va duela, în deplasare, cu CS Blejoi (loc 2 – 20 p).

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Live SR Braşov – CSO Plopeni. Rezultat mare pentru „stegari” […]

Back to top button