Sport

Lionel Messi s-a accidentat grav

 

Leo Messi a avut parte de o accidentare de coșmar la mână, în startul meciului cu FC Sevilla, scor 4-2, din Primera Division. Fotbalistul catalanilor s-a accidentat în minutul 16, când deja era 2-0 pentru Barca, unul dintre goluri fiind marcate chiar de el. După un duel destul de dur cu Vazquez, Messi a căzut foarte rău pe mâna dreaptă și a solicitat intervenția medicală de urgență: Acesta a urlat de durere și a fost imediat schimbat, fiind trimis cu ambulanța la spital, unde a efectuat o radiografie. Conform Radio Catalunya, accidentarea este gravă, iar acesta riscă să piardă meciul din Liga Campionilor cu Inter Milano, dar și marele duel cu Real Madrid din week-end-ul viitor.
Chiar dacă primele suspiciuni erau unele care păreau să nu îi provoace emoții lui Leo, testele medicale amănunțite făcute după partidă la centrul medical al Barcelonei s-au dovedit crunte. Mijlocașul a suferit o fractură a osului radius a brațului drept și va lipsi de pe teren circa 3 săptămâni, urmând să fie out în 6 meciuri, 3 din ele extrem de importante, după cum scrie site-ul oficial catalan. Dacă nu va juca în derby-ul cu Real, va fi primul „El Clasico” fără cei doi titani – Messi și Cristiano Ronaldo-, după o pauză de 11 ani, a anunțat gsp.ro. Teoretic, dacă recuperarea va merge bine, va putea evolua în marele derbi cu Atletico de Madrid, pe 24 noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare