Sport

Liga I. Victorii la limită în primele două meciuri ale zilei

 

CS Universitatea Craiova a învins nou-promovata Juventus București cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, în deplasare, la Ploiești, pe stadionul „Ilie Oană” într-o partidă din etapa a cincea a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gustavo Di Mauro Vagenin (min.45). Brazilianul a ratat un penalty în min.53. Juventus rămâne fără nici o victorie în Liga I, în timp ce Universitatea este neînvinsă, cu două victorii și trei egaluri.

Tot azi, Astra Giurgiu a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 1-0 (1-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost reușit de Alexandru Ioniță II (min.21). Astra a terminat partida în zece oameni, după ce Bogdan Chipirliu a primit al doilea cartonaș galben în min. 88, pentru simulare. Primul avertisment îl văzuse în min. 80. Astra a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I și se clasează astfel pe locul 3 cu 10p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button