Sport

Liga I. Victorie la scor în Gruia pentru CFR Cluj

 

CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa FC Voluntari, în etapa a 17-a a Ligii 1. Ardelenii s-au desprins în vârful clasamentului, având cu cinci puncte mai mult față de FCSB, ocupanta locului secund (încă nu a evoluat în această etapă), iar Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu opt puncte. Țucudean a marcat primele trei goluri ale clujenilor: primul (minutul 26) și al treilea (’62) au fost simple formalități, atacantul împingând mingea în poartă după ce a primit două pase excelente de la Omrani și Camora, iar golul secund a fost un lob bine executat din marginea careului, după o pasă primită de la Deac (minutul 56). Manea a dus scorul la 4-0 (’84) după un contraatac rapid, iar Costache a închis tabela la 5-0 cu o lovitură de cap (’89). În urma acestui rezultat, FC Voluntari rămâne lanterna roșie, cu 8 puncte. Etapa următoare, CFR Cluj se va deplasa la Dinamo, iar FC Voluntari va primi vizita lui Hermannstadt.
Jucătorii celor două echipe au intrat pe teren cu tricouri dedicate Centenarului Marii Uniri, iar înaintea partidei a fost intonat imnul național.

Mâine, 1 Decembrie, se vor disputa:
ora 14.00         FC Hermannstadt – Concordia Chiajna  
ora 20.00         FC Viitorul – Dinamo București


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button