Sport

Liga I. Surpriză pe Arena Națională

 

Echipa antrenată de Costel Enache, FC Botoșani, a produs surpriza etapei a doua a Ligii I prin victoria cu scorul de 1-0 (0-0) în fața formației Dinamo București, duminică seara, pe Arena Națională din Capitală, în fața a peste 7.000 de spectatori. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Golofca (min.69 – foto). Dinamo va juca joi cu Athletic Bilbao, tot pe Arena Națională (20.30), în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League.
Tot ieri, CSM Poli Iași și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, 0-0, în Copou, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Acesta a fost primul punct cucerit de cele două formații, dar Poli și Gaz Metan sunt singurele echipe care nu au marcat în acest campionat.

Diseară, pe stadionul  „Ilie Oană”din Ploiești, de la ora 21.00, se va disputa ultimul meci al etapei, FC Voluntari – AFC Astra Giurgiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button