Sport

Liga I, play-out. Rezultatele meciurilor de azi

 

FC Hermannstadt a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, în etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I. În urma acestui succes, echipa lui Vasile Miriuță a urcat pe loc de baraj și speră în continuare că va reuși să se mențină în Liga 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ştefan Blănaru, în minutul 33.

Poli Iași a câștigat partida cu Dunărea Călărași, scor 4-0, în etapă a 9-a a play-out-ului Ligii 1. Formația pregătită de Flavius Stoican a deschis scorul în minutul 39, iar din minutul 71 s-a făcut 2-0, după ce Nascimento a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri. Ultimele două goluri au fost marcate de Ionuț Cioinac (min.73) și de  Patrick Petre(min.90+2)

După acest rezultat, Poli Iași ocupă locul 4 în play-out, cu 28 de puncte. În schimb, Dunărea Călărași este pe penultimul loc, cu 21 de puncte și va lupta până pe final pentru salvare. Etapa următoare, Dunărea va primi vizita lui FC Botoșani, iar Poli Iași se va )deplasa la Gaz Metan Mediaș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button