Sport

Liga I. O echipă ar putea să nu mai joace următorul meci

 

Una dintre echipele din Liga 1 care se confruntă cu mari probleme financiare, ASA Târgu Mureș, ar putea fi în imposibilitatea de a mai face deplasarea etapa viitoare, pentru meciul cu Dinamo.
Acum, problema cea mai mare la ASA Tg Mureș este lipsa finanțării. Ceva bani, foarte puțini, am luat de la sponsori, și ceva-ceva din participarea în Cupa României. În rest, nimic. Suma pe care trebuie să o plătim angajaților este în jur de un milion de euro. Iar drepturile TV ne dau dreptul la 624.000 de euro cu tot cu TVA. Atât primesc echipele pe ultimele două locuri. Viitorul pentru ASA Tg Mures nu prea există în aceste condiții. Poli Iași și ACS Poli Timișoara au conturile blocate și d-aia au probleme cu banii, pe când la noi sunt deblocate, dar nu avem nimic acolo. Dacă pentru deplasarea de la Chiajna am găsit soluții, în schimb, chiar nu știu ce vom face pentru a ajunge la meciul cu Dinamo și la cel de Cupă, cu Voluntari. Cu banii cu care s-ar face cam 4-5 deplasări, eu am reușit să fac 10 sau 15, dar nu știu ce vom mai face în continuare“, a spus președintele clubului, Daniel Stanciu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare