Sport

Liga I. Jucătorii au refuzat să mai joace pe un teren impracticabil

 

Partida ASA Tîrgu Mureș-Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii 1, a fost abandonată, astăzi, după 45 de minute, la scorul de 2-0 pentru gazde, întrucât jucătorii formației oaspete au refuzat să mai iasă de la vestiare din cauza condiției precare a gazonului. Suprafața de joc de pe arena „Trans-Sil” din Târgu Mureș era înghețată, iar jucătorii s-au resimțit vizibil după contactul cu gazonul. În plus, atât fotbaliștii, cât și arbitrul central au alunecat de mai multe ori pe durata primei reprize.
Înainte de startul reprizei a doua, arbitrul de centru Marius Avram a ieșit pe teren și i-a arătat observatorului de joc că oaspeții au la dispoziție trei minute să iasă pe gazon, în caz contrar meciul va fi abandonat. Potrivit regulamentului în vigoare, Pandurii Tîrgu Jiu poate pierde partida cu 3-0 la masa verde.
Gabi Mureșan (19′) și Vlad Morar (37′) au înscris pentru formația din Târgu Mureș. Pandurii se află pe locul zece în clasament, cu 25 de puncte, iar ASA ocupă poziția a 13-a, cu 9 puncte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button