Sport

Liga I. Gaz Metan a pierdut la Pitești

 

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, informează News.ro. Au marcat Dennis Man ’41 şi Florin Tănase ’53 (penalti) pentru FCSB şi Carlos Fortes ’63 pentru oaspeţi. În minutul 38, Gaz Metan a rămas în inferioritate numerică, Ivanov fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 69, şi de la FCSB a fost eliminat un jucător, Olimpiu Moruţan, care a primit cartonaş roşu direct, pentru o intrare periculoasă la Marius Constantin. FCSB a revenit pe locul 2, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, 34 față de 36 de puncte. Gazul rămâne pe locul 5, cu 26 de puncte și e în pericol să rateze locul său de play-off.

Luni se va disputa ultimul meci al etapei, de la ora 20.00, Astra Giurgiu – FC Botoșani. Etapa următoare va fi intermediară.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button