Sport

Liga I. Dinamo, nici o șansă la play-off. FC Botoșani mai luptă

 

Astra Giurgiu a învins categoric formația Dinamo, scor 4-1, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii 1. „Câinii roșii” au fost inexistenți pe teren și au ajuns la opt puncte distanță de ultima poziție de play-off, ocupată în acest moment de Sepsi Sf. Gheorghe, formație care încă nu a evoluat în această etapă. Llullaku a deschis scorul în minutul 7, iar Buș a majorat avantajul în minutul 36. Valentin Gheorghe a dus scorul la 3-0 pentru Astra în minutul 68, la doar patru minute după ce a intrat pe teren, iar Neluț Roșu marca al patrulea gol al gazdelor în minutul 71. Sergiu Hanca a înscris cel mai frumos gol al partidei, cu un șut de la mare distanță, însă reușita sa nu a fost suficientă pentru oaspeți.

FC Botoșani s-a impus scor 1-0, în fața celor de la Dunărea Călărași, într-un meci disputat pe teren propriu în etapa a 21-a a Ligii 1. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a urcat pe poziția a noua, cu 26 de puncte, la doar două în spatele Astrei, ultima echipă din play-off. Hervin Ongenda a marcat singurul gol al partidei în minutul 36.   

Vineri, 21 decembrie, se vor disputa:
ora 17.30    Poli Iași – FC Voluntari
ora 20.00    Sepsi OSK – Concordia Chiajna


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button