Sport

Liga I. CFR Cluj se instalează în fruntea clasamentului

 

CFR Cluj a urcat pe primul loc în Liga 1, după ce a învins CSM Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 12-a. Ardelenii au deschid scorul în minutul 19 prin Andrei Mureșan. După acest rezultat, CFR Cluj devine lider, cu 23 de puncte, în timp ce CSM Poli Iași este pe 9, cu 14 puncte. FCSB poate reveni pe prima poziție doar în cazul în care va câștiga meciul cu U Craiova de duminică seara.

Tot azi, FC Voluntari a obținut prima victorie din acest sezon, scor 4-0, cu Concordia Chiajna, în etapa a 12-a din Liga 1. La primul meci cu Ioan Andone pe bancă, ilfovenii au reușit în sfârșit să spargă gheața în acest sezon. Voluntariul a deschis scorul în minutul 22, iar zece minute mai târziu Gadze a făcut 2-0. În startul parții secunde, Voluntariul s-a distanțat pe tabela după reușita lui Căpățână iar ultimul gol a fost marcat în minutul 89 de Kabasale, la câteva minute după ce Barboianu de la Chiajna a fost eliminat. În urma acestui rezultat, FC Voluntari rămâne ultima în Liga 1, cu 8 puncte, în timp ce Chiajna este pe locul 10, cu 14 puncte.

Sâmbătă, 20 octombrie, se vor disputa:
ora 18.00     Hermannstadt – Astra Giurgiu
ora 21.00     Viitorul – Sepsi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button