Sport

LIGA CAMPIONILOR. Laurențiu Reghecampf: „Întâlnim un adversar puternic”; Gigi Becali: „N-aş vrea ca Astra să treacă de Copenhaga”

 

Steaua București se va duela cu Sparta Praga în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, antrenorul Laurențiu Reghecampf declarând pentru site-ul oficial al clubului: „Vom întâlni un adversar foarte puternic. Este o dublă întâlnire în care cele două echipe pornesc cu șanse egale. Sperăm să obținem calificarea în play-off. Putem considera că avem un mic avantaj, deoarce partida decisivă va avea loc la București, unde sperăm ca suporterii noștri să ne ofere un sprijin incredibil”.

Patronul Gigi Becali a menționat la Sport.ro: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am picat cu Sparta Praga. Măcar nu sunt mai puternici decât noi, jucăm cu ei de la egal la egal. Nu putem spune că aşteptăm o minune, ne batem cu ei, putem spune chiar că avem un mic plus de valoare. Jucătorii îşi doreau Fenerbahce dacă nu era Sparta Praga. Sincer, n-aş vrea ca Astra să treacă de Copenhaga. Dacă nu erau concurenţi cu mine, nu mă interesa”. 

CITEȘTE ȘI: 

LIGA CAMPIONILOR. Adversarele echipelor românești din turul 3 preliminar


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button