Sport

LIGA 4. CE REVENIRE! AS „SR” BRAȘOV, de la 0-1, la…

 

Echipa suporterilor „stegari” a avut parte, astăzi, de o deplasare dificilă, la Cristian, în etapa a 5-a din Liga 4 – seria Brașov la fotbal.

Oaspeții au încasat un „uppercut” chiar în primul minut, când Inter Cristian a deschis scorul din penalty.

AS „SR” Brașov a resimțit șocul în prima jumătate de oră, în care a suferit, după care, în minutul 39, a venit egalarea, grație reușitei lui Damian.

Galeria „galben-negrilor”, de circa 100-150 de persoane, a făcut spectacol și la Cristian, cântând și încurajându-și non-stop favoriții.

În partea secundă, gazdele nu au contat decât în primul sfert de oră, cât au avut… benzină, apoi AS „SR” Brașov a început să domine, pe alocuri teritorial, cu Damian și Vârlan în prim-plan, impunându-se în final, clar, cu 4-1- goluri: Vârlan ’68, Damian ’86, Bodean ’90+1.

Vasile Dochița, președintele grupării fanilor „stegari”, era fericit, după ce s-a agitat întreaga întâlnire, promițându-le jucătorilor achitarea primelor de victorie, de câte 200 de lei/titular, în cursul zilei de astăzi. Drumul către Liga 3 este în grafic…

Lucian Petre, antrenorul celor de la AS „SR” Brașov, a declarat după confruntare: „Am suferit în prima repriză, din cauza lipsei atitudinii de învingători, în ciuda indicațiilor pe care le-am dat. N-am fost concentrați în debutul întâlnirii, astfel că a trebuit să jucăm de la 0-1. Cristianul are o echipă bună, știam la ce să ne așteptăm, însă până la urmă băieții s-au mobilizat, au revenit după pauză și ne-am impus de justețe. Dacă n-am fi pierdut acele 2 puncte runda trecută cu Tărlungeniul… Și acum mă gândesc cum de am fost egalați în prelungiri, pe o relaxare a jucătorilor. Oricum, nu ne rămâne decât să ne bucurăm de acest succes pe un teren dificil – unde puține rivale vor lua puncte – până luni, după care reîncepem să muncim din greu, întrucât ne așteaptă o nouă partidă infernală, pe teren propriu, cu Codlea”.

Într-un alt meci important din această etapă a 5-a a Ligii 4 brașovene la fotbal, Inter Tărlungeni a remizat, 1-1 pe teren propriu cu Precizia Săcele, astfel că AS „SR” Brașov a urcat pe locul 2 în clasament, cu 13 puncte. Lider este ACSM Codlea – 15 p.

Celalte rezultate ale rundei: Chimia Oraşul Victoria – Voinţa Hurez 3-0; ACSM Codlea – Prietenii Rupea 7-1; Cetatea Homorod – ACS Steagul Roşu Brașov 0-4; Olimpic Zărneşti – Aripile Braşov 10-1; Olimpic Voila – Avântul Dumbrăviţa 3-2; Carpaţi Berivoi – Colţea Braşov 1-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button