Sport

LIGA 4 BRAȘOV. Precizia Săcele a învins Colțea Brașov pe teren propriu!!! Liderul, Olimpic Zărnești, succes clar în deplasare!!!

 

Astăzi s-a disputat și etapa a 25-a din Liga 4 brașoveană de fotbal.

Cel mai interesant meci al rundei s-a disputat la Săcele, unde Precizia a câștigat cu 3-2 partida susținută pe teren propriu cu Colțea 1920 Brașov. Conform contului de Facebook al grupării săcelene, Rossoneri Săceleni, gazdele aveau 3-0 la pauză, după golurile marcate de Ștefan Blega (a fost și un apreciat săritor cu schiurile!), Alexandru Tudorie și George Munteanu. Oaspeții au revenit în partea secundă, punctând de două ori, astfel că întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Prin urmare, Precizia Săcele și-a consolidat locul 2 în clasament, având 57 de puncte.

Olimpic Zărnești s-a impus clar în deplasarea de la Aripile Brașov, 3-0, astfel că a acumulat 68 de puncte și se pregătește, deja, pentru barajul cu reprezentanta județului Covasna, de promovare în Liga 3.

Alte rezultate: Inter Cristian – Cetatea Homorod 6-2; Prietenii Rupea – Carpați Berivoi 0-1; Olimpic Voila – Chimia Or. Victoria 0-3; ACS Steagu Roșu Brașov – ACS Prejmer 2-1; ACSM Codlea – Ciucaş Tărlungeni 0-2.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button