Sport

LIGA 4 BRAȘOV. „Mascaradă”, „o mașinărie politică”, despre turneul care stabilește campioana județului! Opinia președintelui CS Colțea…

Apare „New FC Brașov”?! Dacă da, ar trebui înscris în Liga 5

 

Primul meci al triunghiularului ce va decide campioana județului Brașov la fotbal s-a jucat. Corona a învins Colțea (detalii, aici: BRAŞOV. LIGA 4. Corona, victorie la limită cu Colţea) și așteaptă să vadă dacă, miercuri după-amiază, Precizia Săcele, echipă „lovită” de Covid-19, va putea evolua pe „Tineretului”. Interesant este că atât în Liga 1, cât și în eșalonul secund (încă) se pot amâna meciuri în care diverși jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus (antrenorul dinamovist Gigi Mulțescu a solicitat mai nou „înghețarea” campionatului!), iar în Liga 4 Brașov nu, invocându-se faptul că timpul până la data barajului de promovare în al treilea eșalon este extrem de comprimat…

Pe contul său de Facebook, Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea 1920 Brașov, a postat un interesant articol de opinie despre partida de ieri, „atingând” și o serie de fapte de culise care arată, fără tăgadă, modul cum este „împachetat” fotbalul brașovean la ora actuală. Așadar…

„CÂTEODATĂ CÂȘTIGI, CÂTEODATĂ ÎNVEȚI!

Deși nu-mi plac dezbaterile pe conturile de socializare, consider că iubitorii fotbalului din Brașov trebuie să cunoască și opinia mea asupra momentului de azi (sâmbătă – n.r.), revenirea oficială a meciurilor de fotbal în Brașov, după declanșarea pandemiei CORONAVIRUS!

Știți deja cu toții mascarada pusă la cale de AJF BRAȘOV pentru ca acest meci să se dispute, cu schimbări de regulamente, cu decizii de Comitet Executiv luate prin whatsapp, nu are rost să mai detailez, dar pot sa afirm clar: nici o secundă, conducătorii fotbalului local nu s-a gândit la iubitorii acestui sport, deși asta le e menirea și funcțiile, tot ce a contat a fost sa scoată în față o mașinărie politică!

Organizarea la stadion a fost bună, se vede deja mâna lui Cernica la administrare, cu un teren de joc apropiat deja de vremurile bune, ambele echipe am respectat normele și nici o clipă nu au existat pericole, de nici un fel.

Cât despre joc, gazdele au câștigat o repriză, băieții mei cealaltă, la final 2-1 pentru ei, după părerea mea echitabil era egalul, care oricum nu ne ajuta, dar trebuie să fiu sincer, nu am jucat ceea ce mă așteptam, experiența lor a învins frica tinerilor noștri…, deși frică mare de tot a fost în tabăra lor, altfel nu se explică cum Szabo (camuflat în colțul de la FARTEC) a țipat tot meciul la ai lor, sau cum au «deghizat» preparatorul fizic în «copil de mingi» ca să poată da indicații de pe partea opusă băncilor de rezerve. Totuși, am avut 2 plusuri mari față de ei: duelul antrenorilor principali câștigat clar de Liviu Nicolae, și nu vreau să fac o analiză tactică, însă cu critici vocifere la adresa propriilor jucători pe parcursul meciului și «încurajări» gen: «fără fault» și «joacă lungă», amicul meu Călin Moldovan trebuie să analizeze bine ce vrea pe viitor de la un astfel de vestiar, cu o medie de vârstă aproape de retragere… și al doilea plus al nostru a fost la oficială, unde noi am avut voie la 2 persoane, și am fost însoțit de colegul Stan Gabriel Senior, iar conducerea lor de 4 persoane, i-a avut la oficială pe Liviu Puiu, Marius Fetti și Petrică Stancu și pe Emil Cernica la sectorul U, îi respect pe toți 4, însă nici unul nu poate emite pretenții într-un viitor proiect de performanță fotbalistică (cred că nici nu vor)!

Azi, fotbalul brașovean a încheiat un capitol, un sezon de uitat cu o campioană (Precizia Săcele) și o reprezentanta la baraj cu care majoritatea brașovenilor nu se va identifica, și nici nu are cum atâta timp cât cei ce se ocupă acolo, nu demult «erijau» în «STEGARI» pe viață și acum slujesc o culoare politică de care ne-am cam săturat cu toții…

Cât despre noi, rămânem cu picioarele pe pământ, vom continua să mergem pe drumul început acum 4 ani, alături de omul din poză (nr. CARLOS MOURINO-presedinte RC Celta Vigo – vezi mai sus), vom fi vocali de fiecare dată când trebuie să o facem, mereu argumentați ca de obicei, și vom oferi brașovenilor jucători cu care se vor mândri pe viitor, suntem convinși de asta, dar nu-mi cereți acum nume că nu vreau să și-o ia în cap, avem suficiente exemple negative! Vom continua la Liga a IV-a, unde ne propunem de pe acum să câștigăm tot ce se poate, cu tinerii noștri care au jucat și azi, se aude că va apărea «NEW FC BRAȘOV» dar asta nu ne sperie, ba mai mult suntem convinși că vor începe la Liga 5, altfel se va lăsa cu dosare!

În încheiere, vă mai spun doar că această colaborare cu Celta pentru copii si juniori este cel mai mare bine (alături de nașterea SR la nivel de seniori) care s-a întâmplat în fotbalul brașovean în ultimii 4 ani, argumente sunt multiple și ar necesita o dezbatere lungă, însă aveți răbdare câțiva ani și o să vedeți!

Mulțumiri tuturor celor care azi au crezul în Colțea, ne-am dorit, dar nu ne-a ieșit, vom învăța din asta și vom aduce și bucurii pe viitor!”, a scris Ciprian Jurubescu, președintele CS Colțea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare