Sport

LIGA 4 BRAȘOV. INCREDIBIL! Precizia Săcele a pierdut la „masa verde” meciurile cu Corona și Colțea, fiind și amendată, din cauza coronavirusului! Decizia AJF-ului…

 

Am relatat de ieri (BRAŞOV. LIGA 4. Meciul Corona – Precizia NU SE JOACĂ mâine. Partida, la mâna AJF. Săcelenii nu au testele RT PCR), Precizia Săcele (foto) s-a aflat în imposibilitatea de a juca împotriva Coronei astăzi, deoarece un fotbalist a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Prin urmare, Comisia de Disciplină a AJF Brașov, întrunită astăzi în ședință, a dictat victoria Coronei Brașov la „masa verde”, echipa antrenată de Călin Moldovan câștigând, astfel, Campionatul Județean. Din cauza Covid-19, Precizia a pierdut, 0-3, și întâlnirea cu Colțea, programată pentru sâmbătă. În plus, formația săceleană a fost și amendată!…

Astfel, Corona Brașov va reprezenta județul Brașovul în barajul pentru promovarea în Liga 3, iar Precizia Săcele, liderul clasamentului înaintea întreruperii campionatului din cauza stării de urgență, rămâne cu buzele umflate.

Asta în timp ce în Liga 1, unde FC Dinamo și CFR Cluj, grupări decimate de coronavirus – vezi și: Anunț ȘOC despre Dan Petrescu!, au meciurile amânate, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) fiind mai îngăduitoare decât forul județean condus de Octavian Goga, care este și vicepreședinte FRF.

Iată și decizia Comisiei de Disciplină a AJF Brașov:

„F.C. Precizia Săcele – C.S.M. Corona Brasov
Liga a-IV-a, Miniturneu LIV, etapa 2 | Data 2020-07-22

Abatere: Nerespectarea de catre clubul FC Precizia Săcele a condițiilor descrise în Ordinul Comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Tineretului și Sportului nr.667/1237 din 07.07.2020, în Protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator emis de FRF și Protocolului de reluare competiții de fotbal amator sezon 2019 – 2020, valabil pentru organizarea și desfășurarea jocurilor din miniturneul pentru desemnarea echipei care va participa la barajul de promovare în Liga 3, emis de AJF Brașov.

Rezolutie: Membrii Comisiei de Disciplină și Etică hotărăsc în baza art 79.9 și 86.6.2 din Regulamentul Disciplinar și cap VII din Protocol reluare competiții în unanimitate a. neprogramarea jocurilor din minturneu, respectiv: FC Precizia Săcele – CSM Corona Brașov ACS Colțea 1920 Brașov – FC Precizia Săcele , b. pierderea jocurilor prin forfait de către echipa FC Precizia Săcele c. penalitate sportivă 500 (cincisute) lei.

Data inregistrarii sanctiunii : 22-07-2020
Sanctiune pecuniara: 500 lei Neplatit !”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare