Sport

LIGA 4 BRAȘOV. Colțea A STRICAT „mașinăria politică”!!! Rezultate…

 

În cea mai importantă partidă din etapa a 11-a a Ligii 4 brașovene de fotbal, astăzi, Colțea 1920 a învins pe teren propriu, la Tărlungeni, cu 2-1 (1-0), echipa Corona, pe care președintele clubului gazdă, Ciprian Jurubescu, a numit-o „mașinărie politică” – vezi aici: BRAȘOV. Echipa de fotbal Corona, „o mașinărie politică”!!! Cine o finanțează?!…

Golurile au fost marcate de Alexeev, Turcu, respectiv Foriko.

De asemenea, Ciucaș Tărlungeni a câștigat cu 2-0 contra celor de la Aripile Brașov, iar Chimia Or. Victoria și Olimpic Zărnești au remizat, 0-0.

Apoi, Olimpic Voila – AFC Hărman 0-8; Cetățenii Ghimbav – Inter Cristian 2-3; Precizia Săcele – ACSM Codlea 2-1; Cetatea Homorod – Prietenii Rupea 2-0.

Corona Brașov a rămas pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, din 11 meciuri. La vârf mai sunt echipele: Colțea Brașov (24 p – 10 m), ACSM Codlea (22 p – 10 m) și Precizia Săcele (22 p – 9 m).

Foto: Facebook Colțea Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button