Sport

Liga 3. SR Brașov, lider după prima etapă / Ce a spus antrenorul Liviu Nicolae în urma succesului clar

Liga 3 la fotbal a programat în acest weekend prima etapă din seonul 2024-2025. Grație victoriei cu 4-1, în deplasare, în fața celor de la Kids Tâmpa (Detalii, AICI), SR Brașov a urcat pe primul loc în clasamentul Seriei a 6-a.

În celelalte meciuri din această rundă, în seria menționată, s-au înregistrat următoarele reultate: Olimpic Cetate Râșnov – Ciucaș Tărlungeni 1-0; CSO Băicoi – Olimpic Zărnești 0-0; AFC Odorheiu Secuiesc – CS Gheorgheni 2-1; Tricolorul Breaza – CSO Plopeni 1-0.

Liga 3 – „Băieții au fost minunați, la nivel de atitudini”

După partida de pe Stadionul ICIM, cu Kids Tâmpa, Liviu Nicolae, antrenorul grupării SR Brașov, a declarat: „Așteptam cu nerăbdare acest început de campionat, mai ales că evoluam împotriva unei echipe ce sezonul trecut a fost între primele 4. Băieții au fost minunați, la nivel de atitudini în acest joc – efort foarte bun, disciplină tactică, agresivitate, dorință, lucruri pe care le-am implementat în procesul de pregătire încă din prima zi. Știam că este important să înscriem primii, deoarece în jocurile amicale am reacționat foarte bine după ce am înscris primii. Am reușit să înscriem 4 goluri în deplasare pe o suprafață total neîngrijită. Cred că am suferit din cauza stării gazonului în multe momente cu mingea, însă sunt aspecte la care trebuie să lucrăm și să îmbunătățim capacitatea de adaptare. Sper să reușim să completăm lotul, mai avem nevoie de câțiva jucători în anumite poziții, deoarece ne așteaptă un campionat în care trebuie să jucăm fiecare meci la victorie, iar pentru asta trebuie să avem un echilibru în toate pozițiile”.

În Seria a 7-a din Liga 3, ACSM Codlea a pierdut în prima etapă, 1-4 în deplasare cu Gloria Bistrița.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button