Sport

LIGA 3. SR BRAȘOV, încă 3 puncte! / Declarația antrenorului Robert Elek…

 

După un început mai slab de campionat, SR Brașov și-a revenit, în ultimele 2 etape din Liga 3 – Seria a 5-a cucerind 6 puncte.

Astăzi, pe Stadionul „Tineretului”, „galben-negrii” i-au învins pe cei de la Kids Tâmpa cu 1-0 (Șerban ’39), acumulând 7 puncte după 5 meciuri disputate, cu 3 mai puţine decât liderul Sepsi Sf. Gheorghe.

„Sunt mândru de grupul nostru, de aceşti băieţi care au înţeles că fără sacrificiu nu se poate. Mă bucur că au realizat că au nevoie de victorii, de puncte, de meciuri bune pentru a creşte. Avem mulţi copii care au talent şi noi trebuie să îi ajutăm. Sunt 3 puncte importante care ne ajută să urcăm în clasament și să ne apropiem de locurile fruntașe”, a declarat antrenorul Robert Elek.

„Din păcate am pierdut astăzi un joc în din care puteam obține mai mult. Am dominat în prima repriză, am avut trei ocazii clare de gol, dar nu am reușit să înscriem. Ei, au făcut asta la prima lor oportunitate. În partea a doua, adversarul a fragmentat foarte mult jocul și, chiar dacă am avut câteva situații de poartă, nu am putut să marcăm. Asta este, trebuie să mergem mai departe și să încercăm în etapa viitoare să câștigăm”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Ciprian Anghel.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button