Sport

Liga 3. Olimpic Cetate Râșnov – victorie la scor în deplasare / Zărneștiul a pierdut în fața liderului

Liga 3 la fotbal a programat, vineri seară, meciurile etapei a 8-a din play-off-ul Seriei a 5-a.

Olimpic Cetate Râșnov a câștigat clar pe terenul celor de la ACS Kids Tâmpa, scor 4-0 (foto). Golurile au fost marcate de Nicoloiu 2 și Roșu 2.

De asemenea, AFC Câmpulung Muscel s-a impus cu 3-0 pe teren propriu în fața formației Olimpic Zărnești.

Oficialii grupării zărneștene au relatat la finele partidei: „Chiar și eroii au zile mai grele. În ciuda rezultatului, suntem mândri de efortul și determinarea jucătorilor noștri”.

Cu o etapă înaintea finalului play-off-ului din Liga 3, totul este știut în Seria a 5-a. AFC Câmpulung Muscel (63 p – locul 1) și Olimpic Zărnești (52 p – locul 2) acced în barajul de promovare în eșalonul superior. Olimpic Cetate Râșnov (46 p) nu mai are cum pierde a treia poziție, Kids Tâmpa Brașov (39 p) încheind pe 4.

În play-out, SR Brașov va juca de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu KSE Tg. Secuiesc, dar meciul contează doar pentru statistici, pentru că echipa fanilior stegari este, deja, retrogradată în județ.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button