Sport

LIGA 3. NOUTĂȚI de la Râșnov!…

 
După mai bine de patru luni de pauză forțată din cauza pandemiei de coronovirus, CS Olimpic Cetate Rasnov și-a reluat antrenamentele pentru noul sezon de Liga 3, așa cum s-a anunțat pe contul de Facebook al grupării,

La dispoziţia antrenorilor şi fotbaliștilor au fost puse toate materialele necesare, anume termometre de detecţie a temperaturii de la distanţă, dezinfectante şi tot ce mai este nevoie pentru ca activitatea să se poată desfășura în condiţii de maximă siguranţă.
 
La primul antrenament, sub comanda lui Florin Dârvăreanu, au participat 17 fotbaliști printre care și câțiva juniori din pepiniera propie.
 
Prezenți la reunire au fost: Andrei Poverlovici, Sorin Stratilă, Vlad Potecu, Sorin Marin, Dobre Alin, Laurențiu Căpățână, Rareș Mihai, Alexandru David, Alen Moisin, Cătălin Dinu, Staicu Flavius, Botea Bogdan, Vârlan Alexandru, Ailincă Cătălin – Tudose, Mândrean, Coman (cei 3 din urmă, de la centrul de juniori).
Au absentat motivat: Raul Drugă și Sorin Gavriș.
 
De asemenea, potrivit surse citate, oficialii clubului râșnovean au depus cererea pentru înscrierea în noul sezon de Liga 3.
 
Despre SR Brașov, deocamdată, nimic…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare