Sport

LIGA 3 – „MADE IN ROMANIA”. Două echipe din BRAȘOV într-o serie, una – în alta!!!

 

În sfârșit, la sediul FRF s-au stabilit, ieri, componențele celor 5 serii ale Ligii 3 pentru sezonul competițional 2017-2018.

Din cauza retragerilor de ultim moment, au fost formate 5 serii a câte 15 echipe.

AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov fac parte din prima serie, alături de grupări din zona Moldovei și a Bucovinei și trei din Covasna și Harghita, ACS KSE Tg. Secuiesc, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și AFC Odorheiu Secuiesc.

La rându-i, ACS Viitorul Ghimbav a fost repartizată în seria a 5-a, una transilvăneană, unde se va confrunta, printre altele, cu Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia, dar și cu Metalurgistul Cugir, trupa antrenată de brașoveanul Călin Moldovan.

În prima etapă, AFC Hărman evoluează în deplasare, la Odorheiu Secuiesc, Olimpic Cetate Râșnov fiind programată la Focșani.

ACS Viitorul Ghimbav își începe aventura în Liga 3 cu un meci pe teren propriu împotriva celor de la ACS Industria Galda, din județul Alba.

Programul complet al Ligii 3 îl puteți afla accesând: http://www.frf.ro/competitii-masculin/liga-3/a-fost-stabilit-tintarul-ligii-3-programul-turului-id22656.html

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button