Sport

LIGA 3. Kids Tâmpa Brașov, DEBUT la seniori! REZULTATUL de la Sf. Gheorghe…

 
Astăzi, într-un meci contând pentru prima etapă din Liga 3 la fotbal – Seria a 5-a, la Sf. Gheorghe, Kids Tâmpa Brașov a pierdut în fața celor de la Sepsi II cu scorul de 0-2.
 
Golurile au fost marcate de Istvan Fülöp (min. 53) și Berde (min. 70).
 
La oaspeți, antrenorii Nicu Văduva și Ciprian Anghel au utilizat formația: Câșlariu – Sburlea, Mihăilă, Enache, Marin (min. 75 Ionescu), Țuțu (min. 90 Mitrica), Crihan (min. 83 Dani), Dumitraș (83 Gavralov), Andries, Zota, Kerekes (min. 75 Mureșan). 
 
După acest eșec, Nicu Văduva a declarat: „Am aliniat o echipă cu o medie de vârstă de sub 18 ani. S-a văzut lipsa de experiență, am luat ambele goluri pe greșeli personale. În prima repriză, jocul a fost echilibrat și chiar am fi putut marca. Apoi ne-a costat lipsa de prospețime, dar sperăm să avem o evoluție mai bună de acum înainte. Au făcut diferența jucătorii lor de la prima echipă. Dar noi jucăm cu copii, am avut un fundaș central de 16 ani (Mihăilă), căruia îi prevăd un viitor frumos în fotbal. Per total, suntem mulțumiți de acest prim joc”. 
 
La rându-i, Ciprian Anghel a subliniat: „A fost prima experiență la Liga 3, cred că s-au văzut emoțiile. Ne-am intrat ușor, ușor în joc, dar diferența au făcut-o experiența și valoarea jucătorilor pe care ei i-au avut de la prima echipă. Vom da în continuare șansă să debuteze la seniori tuturor tinerilor noștri jucători, acesta este principalul nostru obiectiv. Sperăm ca etapa următoare, chiar dacă vom întâlni tot o echipă experimentatâ, să vină și primele puncte”. 
 
Sepsi II a avut, între titulari, cinci jucători de la prima echipă (I. Fülöp, Gal Andrezly, Csiszer, Vlad Mitrea și Andres Dumitrescu), iar în repriza a doua a intrat și veteranul Robert Ilyeș. 
 
Vineri (18 septembrie), de la ora 17.00, pe Stadionul ICIM, ACS Kids Tâmpa – Olimpic Cetate Râșnov.
 
Până atunci, mâine, în aceeași serie din al treilea eșalon, vor juca și celelalte echipe brașovene, astfel: Corona – Tg. Secuiesc, Olimpic Cetate Râșnov – SR Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button